KOV

Despre noi

15
Ani de experientă
250
Proiecte finalizate
Cine suntem?
Focul e o forță pe cât de distructivă, pe atât de incontrolabilă – o simplă scânteie poate provoca pagube de proporții. Responsabilitatea noastră este să prevenim prejudiciile create de incendiile declanșate accidental, în spații industriale și civile. Avem experiența, certificările și perfecționarea profesională necesară pentru realizarea unor sisteme de limitare și stingere a incendiilor eficiente, sigure și autorizate de instituțiile din domeniu și de producătorii de echipamente antiincendiu.
Ne implicăm total în fiecare proiect și suntem motivați să realizăm instalații antiincendiu performante, inovative, care îți protejează în orice moment bunurile, investiția și chiar viața.
Siguranța ta este prioritatea noastră

Cu expertiza noastră și echipamentele antiincendiu moderne, siguranța ta nu mai e un semn de întrebare — ci o certitudine .

Știi cât de repede se propagă un incediu, într-un spațiu neprotejat? Un sistem de detecție și stingere a incendiului reduce pagubele materiale și elimină riscul pagubelor umane. Sistemele antiincendiu proiectate, instalate și întreținute de noi respectă toate normele de siguranță din domeniu și sunt autorizate de IGSU.

Serviciile KOV
Beneficiile unui sistem de limitare și stingere a incendiilor sunt nemăsurate – mai ales dacă alegi experții care îți execută proiectul de la A la Z. Compania noastră asigură proiectarea și consultanța tehnică necesară unei instalații antiincendiu perfect funcționale, iar sistemele sunt montate de personal calificat și instruit în domeniul echipamentelor antiincendiu, cu supervizarea unui inginer tehnic autorizat.
Realizăm și lucrări de mentenanță și reparație a sistemelor antiincendiu montate, pentru ca acestea să funcționeze la parametri optimi.